Restaurang, hotell, bastu & konferensrum

Boka in dina möten, övernattningar och njut av restaurangens fantastiska mat

Hotellet ligger precis i centrum av Närpes, därav kallas också huset “Mitt i Stan”.  
Red & Green erbjuder en fantastisk lunchbuffé alla vardagar, kvällstid serveras a la carte rätter gjorda på Österbottniska råvaror. Vi har även bastu- och konferensutrymmen av hög kvalité.  Det moderna huset innehåller även en konstsal, samt en kultursal som flera gånger i veckan även används som biosalong. Här mitt i centrum har du allt nära till hands. Välkommen att ta del av hotellet och Närpes centrum.

video

3d

link to gallery

Aktuellt

Här kan du läsa om de senaste aktualiteterna
gällande vårt hotell. 

Eftersom hotellet lever i samspel med Närpes egna kulturhus,
sker det ofta en hel del i huset. Både bio, musikevent och konsthall
kan hittas i huset. 

Gå in på kulturhuset Mitt-i-stans egna webbsida för att hänga med
i vad som sker i huset.

 

Första Maj Brunch! Vi dukar upp en klassisk brunch på Första Maj kl 11.00 - 14.00 28€/person Boka
Show ´n acapella presents: Show ´n Spaghetti Välkomna på en helkväll med musikaliskt program! Vi

Vad serveras?

Lunchtid i restaurangen 11.00-14.00

Varje arbetsdag serveras nya fräscha luncher från restaurangens buffé. Hotellgästerna har möjlighet att njuta av hotellfrukost, medan kvällen bjuder på allt som finns i restaurangmenyn.

Dagens lunch 12,70 €/person (seniorer 11 €)

G= glutenfritt
L= laktosfritt

Måndag 15.4

Pasta Bolognese med Parmesanost (L)

Västerhavsfisk med citron-creme fraiche och kokt potatis (GL)

Majsbiffar med örtsås (GL)

Mjölkchokladpudding med vispgrädde (GL)

Tisdag 16.4

Traditionell nötstek med  skysås, potatisgratäng och svartvinbärsgelé (GL)

Rågpanerad strömming med skirat smör och potatismos (L)

Tortelloni med ostsås (L)

Äppel-havrepaj med vaniljvisp (L)

Onsdag 17.4

Smörstekt forell med Miso-Hollandaisesås och pariserpotatis (GL)

Kyckling nuggets med pommes frites och grön aioli (L)

Rödvinsgryta på nötkött och viltskav med syltlök (GL)

Banoffee (L)

Torsdag 18.4

Stora köttbullar på nötfärs, gräddsås, kokt potatis och lingonsylt (GL)

Panerad torsk med gurk-remoulade och potatismos (L)

Ärtsoppa med hackad gul lök och senap (GL)

Plättar med sylt och vispgrädde 

Fredag 19.4

Wienerschnitzel med citron, kapris och gräslöks-potatismos (L)

Currykyckling med rostad potatis (GL)

Krämig tomatsoppa med creme fraiche (GL)

Silviakaka (L)

Våra hotellrum

När du stannar längre

Vi har 30 högutrustade hotellrum, 27 dubbelrum och 1 singelrum.  
Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter.

Instagram image
Yesterday was a fun day Great entertainers, great food and the absolutley best guests❤️ Tack till er alla Kiitos kaikille Självklart ville även vår egen stjärna vara med på ett hörn❤️
91
Instagram image
Brunch time #brunch #hotelredandgreen #vappubrunssi
19
Instagram image
16
Instagram image
50
Instagram image
#sustainabletravelfinland #greenkeyhotel #sustainabletourism #GHotels
38