Restaurang, hotell, bastu & konferensrum

Boka in dina möten, övernattningar och njut av restaurangens fantastiska mat

Hotellet ligger precis i centrum av Närpes, därav kallas också huset “Mitt i Stan”.  
Red & Green erbjuder en fantastisk lunchbuffé alla vardagar, kvällstid serveras a la carte rätter gjorda på Österbottniska råvaror. Vi har även bastu- och konferensutrymmen av hög kvalité.  Det moderna huset innehåller även en konstsal, samt en kultursal som flera gånger i veckan även används som biosalong. Här mitt i centrum har du allt nära till hands. Välkommen att ta del av hotellet och Närpes centrum.

video

3d

link to gallery

Aktuellt

Här kan du läsa om de senaste aktualiteterna
gällande vårt hotell. 

Eftersom hotellet lever i samspel med Närpes egna kulturhus,
sker det ofta en hel del i huset. Både bio, musikevent och konsthall
kan hittas i huset. 

Gå in på kulturhuset Mitt-i-stans egna webbsida för att hänga med
i vad som sker i huset.

 

Fira Valborgsafton på Red&Green den 30.4. Kl.16.00-21.00. Vi dukar upp en smakrik grillbuffé.
Påskkassen Hotel Red Green Närpes Färdig påskmiddag
Beställ senast onsdag 17.4
G Hotels Påskäggsjakt 2025
G Hotels stora påskäggsjakt 2025

Vad serveras?

Lunchtid i restaurangen 11.00-14.00

Varje arbetsdag serveras nya fräscha luncher från restaurangens buffé. Hotellgästerna har möjlighet att njuta av hotellfrukost, medan kvällen bjuder på allt som finns i restaurangmenyn.

Dagens lunch 13.00 €/person (seniorer 11,50 €)

G= glutenfritt
L= laktosfritt

Måndag 14.4

Kyckling enchiladas med salsa och nachos ( L)

Viltbullar i krämig champinjonsås och kokt potatis ( G, L)

Mustig grönpeppargryta på kronhjort och bacon (G, L)

Hallonkvag med vitchoklad (G, L)

Tisdag 15.4

Långbakad kronhjortsstek med enbärssås och potatisgratäng (G, L) 

Fisk- och skaldjursgryta med aioli och pommes frites (G,L)

Blodbrödssoppa ( L) 

Ugnsäpplen med kanelgrädde (G, L)

Onsdag 16.4

Köttfärslimpa med Cheddarostsås och kokt potatis (G, L)

Lammkåldolmar med timjansås, lingonsylt och kokt potatis (G, L) 

Ugnsrostade rödbetor med Fetaost creme och rostade pumpafrön (G, L)

Rabarber panna cotta (G, L) 

OBS! Kom ihåg att beställa Påskkassen senast idag!

Torsdag 17.4

Grisnoisetter Black & White med pommes frites (G, L)

Stekt havsabborre med citronsås och potatismos (G, L) 

Traditionell makaronilåda (L)

Plättar med sylt och vispgrädde (L)

Fredag 18.4

Långfredagen stängt!

Välkommen in på Påskfrukost lördagen 19.4 kl. 07.00-11.00

Glad Påsk till er alla!

Våra hotellrum

När du stannar längre

Vi har 30 högutrustade hotellrum, 27 dubbelrum och 1 singelrum.  
Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter.