Restaurang, hotell, bastu & konferensrum

Boka in dina möten, övernattningar och njut av restaurangens fantastiska mat

Hotellet ligger precis i centrum av Närpes, därav kallas också huset “Mitt i Stan”.  
Red & Green erbjuder en fantastisk lunchbuffé alla vardagar, kvällstid serveras a la carte rätter gjorda på Österbottniska råvaror. Vi har även bastu- och konferensutrymmen av hög kvalité.  Det moderna huset innehåller även en konstsal, samt en kultursal som flera gånger i veckan även används som biosalong. Här mitt i centrum har du allt nära till hands. Välkommen att ta del av hotellet och Närpes centrum.

video

3d

link to gallery

Aktuellt

Här kan du läsa om de senaste aktualiteterna
gällande vårt hotell. 

Eftersom hotellet lever i samspel med Närpes egna kulturhus,
sker det ofta en hel del i huset. Både bio, musikevent och konsthall
kan hittas i huset. 

Gå in på kulturhuset Mitt-i-stans egna webbsida för att hänga med
i vad som sker i huset.

 

Vad serveras?

Lunchtid i restaurangen 11.00-14.00

Varje arbetsdag serveras nya fräscha luncher från restaurangens buffé. Hotellgästerna har möjlighet att njuta av hotellfrukost, medan kvällen bjuder på allt som finns i restaurangmenyn.

Dagens lunch 13.00 €/person (seniorer 11,50 €)

G= glutenfritt
L= laktosfritt

Måndag 24.3

Hamburgarbuffé med pommes frites ( G, L)

Krämig pasta med rökt lax och spenat (L)

Korvsoppa (G, L)

Jordgubbs-rabarberpaj med vaniljsås (L)

Tisdag 25.3

Rökt grisyttrefilé med kall örtagårdssås och batat-potatismos (G, L)

Kyckling inrefilé i krämig currysås och kokt ris (G, L)

Falafel med hummus (G, L)

Kinuskikokta päron med vispgrädde (G, L)

Onsdag 26.3

Nötfärsjärpar med tzatziki och klyftpotatis (G, L)

Långbakad grisyttrefilé med lingonsås och potatismos (G, L)

Vegetarisk moussaka ( G,L)

Blåbärs-vaniljkvarg (G,L)

Torsdag 27.3

Stekt fläsk med löksås, lingonsylt och potatismos (G, L)

Ugnsrostad kyckling med Auraostsås och kokt potatis (G, L)

Plättar med sylt och vispgrädde (L)

Fredag 28.3

Pankopanerad kycklingschnitzel med persilje-vitlöksaioli och pommes frites (G, L)

Grisinnrefile med Bearnaisesås och potatismos (G, L)

Räksoppa (G, L)

Chokladkräm med vispgrädde (G, L)

Våra hotellrum

När du stannar längre

Vi har 30 högutrustade hotellrum, 27 dubbelrum och 1 singelrum.  
Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter.