Restaurang, hotell, bastu & konferensrum

Boka in dina möten, övernattningar och njut av restaurangens fantastiska mat

Hotellet ligger precis i centrum av Närpes, därav kallas också huset “Mitt i Stan”.  
Red & Green erbjuder en fantastisk lunchbuffé alla vardagar, kvällstid serveras a la carte rätter gjorda på Österbottniska råvaror. Vi har även bastu- och konferensutrymmen av hög kvalité.  Det moderna huset innehåller även en konstsal, samt en kultursal som flera gånger i veckan även används som biosalong. Här mitt i centrum har du allt nära till hands. Välkommen att ta del av hotellet och Närpes centrum.

video

3d

link to gallery

Aktuellt

Här kan du läsa om de senaste aktualiteterna
gällande vårt hotell. 

Eftersom hotellet lever i samspel med Närpes egna kulturhus,
sker det ofta en hel del i huset. Både bio, musikevent och konsthall
kan hittas i huset. 

Gå in på kulturhuset Mitt-i-stans egna webbsida för att hänga med
i vad som sker i huset.

 

Farsdagspresent Hotel Red & Green Närpes
Bästa presenten
Kom och fira Nytt år på Hotel Red&Green Den 31.12. Kl.18 00- ! Meny: Välkomstdrink Mousserande

Vad serveras?

Lunchtid i restaurangen 11.00-14.00

Varje arbetsdag serveras nya fräscha luncher från restaurangens buffé. Hotellgästerna har möjlighet att njuta av hotellfrukost, medan kvällen bjuder på allt som finns i restaurangmenyn.

Dagens lunch 12,70 €/person (seniorer 11 €)

G= glutenfritt
L= laktosfritt

Måndag 16.12

Glöggmarinerad kyckling  med potatisgratäng och lingonsås (G,L)

Porterstek med gräddsås, kokt potatis och svartvinbärsgelé ( G,L)

Rödbetsbiffar med chevrékräm och rostade valnötter (G,L)

Ris á la Malta med apelsinsås (G,L)

Tisdag 17.12

Stekt strömming med potatismos, rårörda lingon och gräddfilssås (L)

Ugnsbakad julskinka med gräddig rotfruktsgratäng och senapssås (G,L)

Morots och kålrotslåda (G,L)

Knäckig äppelpaj med vaniljsås (L)

Onsdag 18.12

Torksrygg med pepparrotssås, kokt potatis och ärtor (G,L)

Saffranskryddad kyckling, serverad med potatisrösti och calvadossås ( G,L)

Grönkålslasagne med västerbottensost (L)

Julstjärnor (L)

Torsdag 19.12

Mör oxbringa med mörk rödvins-chokladsås och batat pommes (G,L)

Inkokt lax med dillmajonnäs, potatismos och picklade morötter (G,L)

Janssons frestelse med rödbetor( G,L)

Saffranspannkaka med sylt och grädde (L)

Fredag 20.12

Revbensspjäll med glöggsky och pommes frites (G,L)

Lutfisk med vitsås och kokt potatis (G,L)

Rotsaksbiffar med tzatziki (G,L)

Pepparkakscheesecake (L)

Våra hotellrum

När du stannar längre

Vi har 30 högutrustade hotellrum, 27 dubbelrum och 1 singelrum.  
Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter.