Restaurang, hotell, bastu & konferensrum

Boka in dina möten, övernattningar och njut av restaurangens fantastiska mat

Hotellet ligger precis i centrum av Närpes, därav kallas också huset “Mitt i Stan”.  
Red & Green erbjuder en fantastisk lunchbuffé alla vardagar, kvällstid serveras a la carte rätter gjorda på Österbottniska råvaror. Vi har även bastu- och konferensutrymmen av hög kvalité.  Det moderna huset innehåller även en konstsal, samt en kultursal som flera gånger i veckan även används som biosalong. Här mitt i centrum har du allt nära till hands. Välkommen att ta del av hotellet och Närpes centrum.

video

3d

link to gallery

Aktuellt

Här kan du läsa om de senaste aktualiteterna
gällande vårt hotell. 

Eftersom hotellet lever i samspel med Närpes egna kulturhus,
sker det ofta en hel del i huset. Både bio, musikevent och konsthall
kan hittas i huset. 

Gå in på kulturhuset Mitt-i-stans egna webbsida för att hänga med
i vad som sker i huset.

 

Möt Våren Mitt i stan Närpes Vårbuffé 23.3 Hotel Red & Green
Möt våren Mitt i stan 22.3
It´s Brunch time! V älkomna på Mini brunch lördag den 15.3. Kl.7 00-12.00. Pris 20 €. Vi dukar upp

Vad serveras?

Lunchtid i restaurangen 11.00-14.00

Varje arbetsdag serveras nya fräscha luncher från restaurangens buffé. Hotellgästerna har möjlighet att njuta av hotellfrukost, medan kvällen bjuder på allt som finns i restaurangmenyn.

Dagens lunch 13.00 €/person (seniorer 11,50 €)

G= glutenfritt
L= laktosfritt

Måndag 3.3

Kyckling Gordon Bleu, cheddarostdipp och pommes frites ( L)

Grisköttswok med grönsaker, ingefära, lime och kokt ris (G, L)

Blodbrödssoppa (L)

Jordgubbskräm med vispgrädde (G, L)

 

Tisdag 4.3

Nötfärslimpa med champinjonstuvning och batat-potatismos (G, L)

Coq au vin (Kyckling i rödvin) med morot och syltlök, stekt ris (G, L)

Ärtsoppa (G, L)

Fastlagsbullar (L)

Onsdag 5.3

Lövbiff med kryddsmör och pommes frites (G, L)

Spagetti Bolognese med parmesanost (L)

Koriander-limetorsk med potatismos (G, L)

Moccamousse  (G,L)

Torsdag 6.3

Kyckling Green Curry med kokt ris (G, L)

Sprödbakad torsk med tartarsås och potatismos (L)

Krämig kållåda (G, L)

Pannkaka med grädde och sylt (L)

Fredag 7.3

Stekt lax med citron-Hollandaisesås och dill-pariserpotatis (G, L)

Pulled pork med aioli och pommes frites (G, L)

Ugnsgratinerade rotsaker med örter (G, L)

Rulltårtsbakelse ( L)

 

Våra hotellrum

När du stannar längre

Vi har 30 högutrustade hotellrum, 27 dubbelrum och 1 singelrum.  
Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter.