Restaurang, hotell, bastu & konferensrum

Boka in dina möten, övernattningar och njut av restaurangens fantastiska mat

Hotellet ligger precis i centrum av Närpes, därav kallas också huset “Mitt i Stan”.  
Red & Green erbjuder en fantastisk lunchbuffé alla vardagar, kvällstid serveras a la carte rätter gjorda på Österbottniska råvaror. Vi har även bastu- och konferensutrymmen av hög kvalité.  Det moderna huset innehåller även en konstsal, samt en kultursal som flera gånger i veckan även används som biosalong. Här mitt i centrum har du allt nära till hands. Välkommen att ta del av hotellet och Närpes centrum.

video

3d

link to gallery

Aktuellt

Här kan du läsa om de senaste aktualiteterna
gällande vårt hotell. 

Eftersom hotellet lever i samspel med Närpes egna kulturhus,
sker det ofta en hel del i huset. Både bio, musikevent och konsthall
kan hittas i huset. 

Gå in på kulturhuset Mitt-i-stans egna webbsida för att hänga med
i vad som sker i huset.

 

Fira Valborgsafton på Red&Green den 30.4. Kl.16.00-21.00. Vi dukar upp en smakrik grillbuffé.
Påskkassen Hotel Red Green Närpes Färdig påskmiddag
Beställ senast onsdag 17.4
G Hotels Påskäggsjakt 2025
G Hotels stora påskäggsjakt 2025

Vad serveras?

Lunchtid i restaurangen 11.00-14.00

Varje arbetsdag serveras nya fräscha luncher från restaurangens buffé. Hotellgästerna har möjlighet att njuta av hotellfrukost, medan kvällen bjuder på allt som finns i restaurangmenyn.

Dagens lunch 13.00 €/person (seniorer 11,50 €)

G= glutenfritt
L= laktosfritt

Måndag 7.4

Kalv Wallenberg biffar med brunsås, ärter, lingonsylt och potatismos ( L)

Indisk smörkyckling med kokt ris ( G, L)

Tomatsoppa med creme fraiche (G, L)

Fruktsallad med chokladgrädde (G, L)

Tisdag 8.4

St. Louis Ribs med aioli, friterade lökringar och pommes frites (G, L)

Panerad spätta med gräddfils-dillsås och potatismos ( L)

Skinkfrestelse med inlagda rödbetor (G, L)

Päronmousse med kinuskisås (G, L)

Onsdag 9.4

Nötfärsbullar med Svampsås och stekt potatis (G, L)

Flygande Jakob med stekt ris (G, L)

Morotsbiffar med Raitasås ( G,L)

Citronsockerkaka med glasyr (L)

Torsdag 10.4

Pulled pork med picklad rödlök, cheddarostsås, tortillabröd och pommes frites (G, L)

Halloumistroganoff med kokt ris (G, L)

Rökt laxpasta med spenat (L)

Pannkaka med jordgubbssylt och vispgrädde (L)

Fredag 11.4

Långbakad nötstek med rödvinssås och potatisgratäng (G, L)

Fiskpinnar med ärtpuré och pommes frites (L)

Bakad potatis med Smögenröra eller vegefyllning (G, L)

Vitchokladkräm med rårörda bär (G, L)

Våra hotellrum

När du stannar längre

Vi har 30 högutrustade hotellrum, 27 dubbelrum och 1 singelrum.  
Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter.