Restaurang, hotell, bastu & konferensrum

Boka in dina möten, övernattningar och njut av restaurangens fantastiska mat

Hotellet ligger precis i centrum av Närpes, därav kallas också huset “Mitt i Stan”.  
Red & Green erbjuder en fantastisk lunchbuffé alla vardagar, kvällstid serveras a la carte rätter gjorda på Österbottniska råvaror. Vi har även bastu- och konferensutrymmen av hög kvalité.  Det moderna huset innehåller även en konstsal, samt en kultursal som flera gånger i veckan även används som biosalong. Här mitt i centrum har du allt nära till hands. Välkommen att ta del av hotellet och Närpes centrum.

video

3d

link to gallery

Aktuellt

Här kan du läsa om de senaste aktualiteterna
gällande vårt hotell. 

Eftersom hotellet lever i samspel med Närpes egna kulturhus,
sker det ofta en hel del i huset. Både bio, musikevent och konsthall
kan hittas i huset. 

Gå in på kulturhuset Mitt-i-stans egna webbsida för att hänga med
i vad som sker i huset.

 

Ny meny på gång! Vi byter vår à la carte-meny den 14.1. och välkomnar nya, härliga vintersmaker.
Burger weekend 17.1. Kl 16.00-21.00, 18.1. 12.00-21.00. All burgers 20 €/incl. 1 soft drink!
Alla Fredagar nya smaker!

Vad serveras?

Lunchtid i restaurangen 11.00-14.00

Varje arbetsdag serveras nya fräscha luncher från restaurangens buffé. Hotellgästerna har möjlighet att njuta av hotellfrukost, medan kvällen bjuder på allt som finns i restaurangmenyn.

Dagens lunch 13.00 €/person (seniorer 11,50 €)

G= glutenfritt
L= laktosfritt

Måndag 20.1

Ugnstekt havsöring med citron-hollandaisesås och kokt potatis (G, L)

Griskotletter från Björkens med steksky, stekt lök och potatismos (G, L)

Persikokvarg (G, L)

Tisdag 21.1

Bacon-ostfylld nötfärslimpa med gräddsås och potatismos och lingonsylt

Nötfilégryta med vitlök och rödvin samt kokt ris

Pasta med räkor, parmesanost och rucola (L)

Morotskaka med appelsinfrosting (L)

Onsdag 22.1

Kycklingschnitzel med tzatsiki och batat pommes (L)

Korvstroganoff med potatismos (G, L)

Öringsoppa (G, L) med rågbröd (L)

Vanilj-youghurt panna cotta med päron (G, L)

Torsdag 23.1

Lövbiff på grisfilé med chili-Bearnaisesmör och klyftpotatis (G, L)

Kycklingspett med currydipp och dipp-potatis (G, L)

Blodbrödssoppa (L)

Pannkaka med äppelmos och vispgrädde (L)

Fredag 24.1

Grisnoisetter med grönpepparsås och pommes frites (G, L)

Viltskav med lingonsylt och potatismos (G, L)

Blomkålsbiffar med Raitasås (G, L)

Citronmousse med salt lakritssås (G, L)

Våra hotellrum

När du stannar längre

Vi har 30 högutrustade hotellrum, 27 dubbelrum och 1 singelrum.  
Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter.