Restaurang, hotell, bastu & konferensrum

Boka in dina möten, övernattningar och njut av restaurangens fantastiska mat

Hotellet ligger precis i centrum av Närpes, därav kallas också huset “Mitt i Stan”.  
Red & Green erbjuder en fantastisk lunchbuffé alla vardagar, kvällstid serveras a la carte rätter gjorda på Österbottniska råvaror. Vi har även bastu- och konferensutrymmen av hög kvalité.  Det moderna huset innehåller även en konstsal, samt en kultursal som flera gånger i veckan även används som biosalong. Här mitt i centrum har du allt nära till hands. Välkommen att ta del av hotellet och Närpes centrum.

video

3d

link to gallery

Aktuellt

Här kan du läsa om de senaste aktualiteterna
gällande vårt hotell. 

Eftersom hotellet lever i samspel med Närpes egna kulturhus,
sker det ofta en hel del i huset. Både bio, musikevent och konsthall
kan hittas i huset. 

Gå in på kulturhuset Mitt-i-stans egna webbsida för att hänga med
i vad som sker i huset.

 

WANTED Receptionist Närpes Vapaa työpaikka Hotel Red & Green SÖKES
Receptionist / Servitör
Välkommen på Julfestkväll! Vi dukar upp ett härligt Julbord med olika delikatesser. Duo Roxter
Välkommen på julfrukost! Under Julöppningen i Närpes bjuder vi på underbar julfrukost kl. 7-11.

Vad serveras?

Lunchtid i restaurangen 11.00-14.00

Varje arbetsdag serveras nya fräscha luncher från restaurangens buffé. Hotellgästerna har möjlighet att njuta av hotellfrukost, medan kvällen bjuder på allt som finns i restaurangmenyn.

Dagens lunch 12,70 €/person (seniorer 11 €)

G= glutenfritt
L= laktosfritt

Måndag 18.11

Kycklingschnitzel med ört-vitlöksaioli och pommes frites (G, L)

Chili Con Carne med kokt ris (G, L)

Vegekebabgryta med bönor (G, L)

Kakbuffé (G, L)

Tisdag 19.11

Nötköttbullar i gräddsås, inlagd gurka, lingonsylt och potatismos ( G, L)

Ugnsforell med vitsås och kokt potatis (G, L)

Nötköttsgryta (G, L)

Vaniljpudding med rårörda bär ( G,L)

Onsdag 20.11

Hamburgarebuffé med tillbehör och pommes frites (G, L)

Stekt Andalusisk knackkorv med senapssås och potatismos (G, L)

Gröna vegetariska tortellini i tomatsås (L)

Tosca päron med vaniljgrädde (G, L)

Torsdag 21.11

Långkokt nötkind med pepparsås och råstekt potatis (G, L)

Tery Yaki kyckling med ris (L)

Pumpasoppa (G, L)

Plättar med sylt och grädde (L)

Fredag 22.11

Smördegsöverbakad grisfilé och bearnaisesås och stekt potatis ( L)

Stekt lax med dillgräddfilssås och potatismos (G,L)

Krämig champinjonstroganoff med pumpa (G, L)

Tiramisukaka (L)

Våra hotellrum

När du stannar längre

Vi har 30 högutrustade hotellrum, 27 dubbelrum och 1 singelrum.  
Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter.